woensdag 1 april 2009

Idiote Chinezen

Vanavond hadden we het voornemen om lekker vroeg naar bed te gaan. We zijn allemaal moe van ons bezoek aan de Chineze Muur, dus bijtijds naar ons restaurantje om te eten. Om 19.30 uur komen we aan in het hotel en kregen te horen dat we per direct van kamer moeten wisselen omdat in toren B (het hotel bestaat uit 2 torens en wij zitten dus in B) het water voor een week (!!) wordt afgesloten, omdat het water op is ??!! Stelletje idiote Chinezen! Dus wij met twee moeie kinderen naar de kamer alles inpakken. Wat een waardeloze timing!! Alles meteen inpakken en natuurlijk lagen overal spullen en speelgoed. Echt niet leuk.

In de nieuwe kamer was geen bed voor Fee Fee, terwijl we daar wel voor betalen en moest ze maar op de bank slapen. Nou, toen werd ik echt woest. De medewerker van het hotel heb ik meegenomen naar onze oude kamer om haar bed op te halen (kon ingeklapt worden), maar dat kon zogenaamd niet. Na een zeer boos telefoontje van mijn kant naar de receptie kon het dus wel. Waarschijnlijk is deze gang van zaken voor Chinezen heel normaal, maar wij zijn "not amused" en zullen ook Kind en Toekomst hierover inlichten.

Twan begreep er ook helemaal niets van. Zijn nieuwe moeder (met stoom uit haar oren) verdween ineens met een Chineze meneer, ineens naar een andere kamer, alle spullen in zijn bedje gegooid etc. Arme jongen! Hij was echt erg lief en heeft een tijdje hand in hand met Fee Fee gestaan. Fee Fee was ook zijn heldin, want die vond gelukkig zijn ambulance auto (die hij van Henk en Trijntje heeft gehad). Wat zijn het toch een lieve kinderen!

Gelukkig slapen Twan en Fee nu en wij gaan nu ook lekker naar bed.

7 opmerkingen:

  1. Bridget Wiersum1 april 2009 om 17:11

    Jeetje niet leuk inderdaad!!
    Ach..het duurt niet lang meer en dan slapen jullie weer lekker thuis.
    Alvast een goede reis toegewenst.
    groetjes Bridget

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo lieve mensen, Nou wat een gedoe zeg, dat kunnen jullie er nu even niet bij hebben. Nou inderdaad gelukkig nog maar een paar dagen en dan kunnen jullie gewoon lekker in je eigen ritme komen. Ik denk dat jullie daar ook wel naar uit kijken. Voor FeeFee is dat natuurlijk ook heel fijn, gewoon weer naar school, en even haar eigen leventje terug. Maar jullie zijn een prachtig gezinnetje zo hoor. Ik kan niet wachten om al je verhalen in het echt te horen. Veel groeten van Elly Mohy el Dine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat waardeloos, ik begrijp jullie boosheid en frustratie! Hoop dat jullie snel de slaap hebben kunnen vatten. Hierna nog 1 dag en 1 nacht...

    groetjes, Arjola

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo,

    Wat een hectiek weer. Ik hoop dat de rust bij jullie viertjes weer snel terugkomt. Een goede nachtrust doet wonderen!
    Geniet nog van jullie laatste dag in China. We wensen jullie alvast een goede vlucht toe en hopen dat de 10 uur om zullen vliegen.
    We maken zo snel mogelijk een afspraak, want we kunnen niet op Schiphol zijn. We willen Twan natuurlijk wel in levende lijve aanschouwen!

    Groetjes Henri, Edith & Fay

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hè, dat zijn nu niet de dingen die je erbij kunt hebben... Ik hoop dat je ondanks de opwinding toch lekker kunt slapen!
    Wens jullie alvast een hele goede thuisreis.

    Liefs,
    Erica

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Das niet echt een heel leuk einde van de reis, hoop dat de terugreis verder zonder te veel ongemakken verloopt.Een goede reis alvast en heel leuk dat je alles zo levendig hebt beschreven. Ik heb echt een beetje met jullie meegereist.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goedemorgen allemaal,
    Groeten vanuit inmiddels toren A 184 (we moesten even op de deur kijken, omdat het nog niet in ons systeem zit).
    Wij werden zonder waarschuwing vanochtend om half zeven gewekt door kloppen op de deur, of we even weg wilden gaan, omdat er een gevaarlijke situatie was!
    Kennelijk niet zo gevaarlijk dat we meteen weg moesten, want we moesten eerst inpakken.
    We hebben gelukkig als compensatie een lekkere fruitmand en een fles champagne gekregen!


    (grapje)

    BeantwoordenVerwijderen