dinsdag 15 februari 2011

Lappenmand

Op dit moment zit Sander nogal in de lappenmand. Met de gladheid is hij gevallen en naar nu blijkt heeft hij daar een botkneuzing, een gescheurde meniscus en scheuren in zijn kruisbanden aan overgehouden. Volgende week krijgt hij een kijkoperatie en dan gaan ze kijken of bovenstaande zo goed mogelijk verholpen kan worden en of er wellicht nog meer schade in zijn knie is. Arme Sander!
Aangezien Sander de kinderen altijd uit school haalt, is het nu een heel geregel, maar dankzij mijn ouders en hulp van andere ouders van school lukt het gelukkig! Maar ze zijn er wel mee bezig, vooral Fee Fee, want papa, haar grote held, kan nu niets en daar heeft zij het moeilijk mee.

Om Sander een beetje op te vrolijken heb ik op de site van de lollypopshop een paar applicaties gekocht. Speciaal voor Sander een met robots (is hij dol op):
http://www.lollypopshop.nl/a-13740602/full-colour-applicaties/robots-applicatie

Verder heeft Fee Fee twee prachtige Valentijnskaarten ontvangen: een vanuit Friesland van Jun Yi (dank je wel Jun Yi!) en een van Stan (dank je wel, Stan!). Erg lief van jullie.

2 opmerkingen:

  1. Beterschap Sander, ik hoop dat het alllemaal goed komt en snel geneest, zodat je Fee Fee weer lekker zelf uit school kan halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beterschap Sander! Lastig als je in de lappenmand zit!!!

    Mooie foto ook van het bos, prachtige kleuren hoor!

    Groetjes, Agnes.

    BeantwoordenVerwijderen