maandag 29 maart 2010

(p)reunie

Afgelopen weekend gezellig een dagje naar Dierenpark Amersfoort geweest met onze reisgenoten Jan Kees en Inge van de reis naar Twan en hun zoon Xiao. Wat zo frappant was, is dat we precies een jaar geleden ook al met elkaar in de dierentuin waren, maar dan in Nanning! Het was een gezellige dag met zijn achten en alvast een voorproefje voor onze reunie volgende week met een groot gedeelte van onze reisgenoten van afgelopen jaar. Dierenpark Amersfoort is overigens een echte aanrader: mooi en groen. Het dinobos vonden de kindjes wel erg spannend met levensgrote dino's die bewogen en geluid maakten. Naarmate de dag vorderde werd het ook steeds meer dringen om de buggy die we hadden meegenomen met vier moeie kinderen. Maar het was een erg gezellige dag en we hebben zondag nog genoten van de Groninger koek. Zoals Twan zei: "lekker"!



Volgende week hebben we afgesproken in het Spoorwegmuseum. Leuk om ook met de rest nog bij te praten en om hun kindjes dan ook weer terug te zien.

2 opmerkingen:

  1. Wat toevallig zeg, voor ons was het ook precies een jaar geleden dat we in de dierentuin van Nanning met jullie rondliepen.
    Helaas was grote vriend Glenn er nu niet bij.
    We vonden het ook erg gezellig en voor herhaling vatbaar. We kijken uit naar komende zaterdag.
    Liefs,
    Inge, Jan Kees, Lu en Xiao

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Jan Kees: Grapjas! Tot zaterdag!

    BeantwoordenVerwijderen