zondag 6 december 2009

Sinterklaasje kom maar binnen....



Twan valt met zijn neus in de boter qua feestdagen: eerst Sint Maarten en daarna de intocht van Sinterklaas. Was hij in het begin nog erg verontwaardigd dat we Sinterklaas zeiden (we kregen steevast een zeer vastberaden "Nee, is Sint Maarten" te horen van hem. Tja, dat had hij natuurlijk pas geleerd), na zeer korte tijd kreeg hij door hoe leuk Sinterklaas is.

Bij het eerste keer schoenzetten, bracht hij na het zingen braaf zijn kaplaars terug naar de gang (hoezo, goed geleerd om alles netjes op te ruimen..?! :), maar na een dag had hij al helemaal door hoe het werkte. Met natuurlijk 5 december als hoogtepunt met alle cadeautjes.

Gezien de regen had Sinterklaas de zak met cadeautjes op zolder afgeleverd. Slim bedacht van hem met al die regen! Maar dit vond Fee Fee best weer eng: "mam, hoe komt zwarte piet dan precies binnen?". Hmm, hopelijk is het volgend jaar droog en kunnen de cadeautjes weer voor de deur afgeleverd worden. In ieder geval was het een heel gezellige avond met heel veel cadeautjes voor iedereen!

Ik ben alleen benieuwd of Twan echt begrijpt dat hij nu weer naar Spanje is, want de dag erna pakte hij 's middags zijn kaplaarsjes om in de tuin naar het dak te gaan kijken, naar Sinterklaas.

1 opmerking:

  1. Enne, was er een barbie voor Twan bij ;) Moest lachen om je verhaal over zijn high-tech barbie. Groetjes, Isabel

    BeantwoordenVerwijderen