zondag 4 oktober 2009

3 jaar


Afgelopen donderdag werd onze Twanneman 3 jaar. Zijn eerste verjaardag thuis. We hebben een gezellige middag gehad in een klein gezelschap en dat was precies goed zo. Van Fee Fee kreeg hij een auto met hijskraan en die vond hij prachtig, hij begon helemaal over de grond te rollen. Hij was ook zo blij toen hij alle cadeautjes zag, het was gewoon ontroerend om te zien. Onze kleine man heeft o.m. een keuken gehad en is door zijn Pake en Oma en Tante voorzien van allerlei attributen. Hij kookt ons nu de oren van het hoofd en we krijgen om de haverklap een lekker hapje aangeboden.

's Middags werd er een enorm pakket bezorgd door de post. Het was een cadeau van onze lieve vrienden uit Friesland, Henk en Trijntje. We kennen Henk en Trijntje sinds onze eerste reis naar China. Zij kregen daar hun zoon Jun Yi en wij onze dochter Fee Fee. Jun Yi en Fee Fee hebben echt een heel bijzondere band. Zodra ze elkaar zien is het meteen goed. Ze kennen elkaar natuurlijk ook al langer dan dat wij onze kinderen kennen en dat merk je echt. Twan heeft nu Jun Yi zijn tractor gehad en hij is er heel erg blij mee. Dank jullie wel, Henk, Trijntje en Jun Yi!

We hebben een erg gezellige dag gehad en namens Twan heel erg bedankt voor alle cadeautjes!








1 opmerking:

  1. Twan,

    van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag thuis. Zo te zien en lezen gaat het erg goed met je en heb je het erg naar je zin in NL.

    groetjes Suzanne, Johan en Qi-Wei

    BeantwoordenVerwijderen